Polițiștii dâmbovițeni au început în forță săptămâna! Peste 160 de sancțiuni contravenționale aplicate în 24 de ore

Publicitate

Ionuț Parghel

Polițiștii dâmbovițeni au aplicat, ieri, peste 160 de sancțiuni contravenționale, după ce au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 36 600 de lei. Mai mult de atât, potrivit unei informări IPJ Dâmbovița, oamenii legii au reținut și șapte permise de conducere șoferilor care au încălcat flagrant regulile de circulație.

“Ieri, 25 noiembrie, polițiștii din Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 34 de sesizări, majoritatea (32) fiind prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 14 infracțiuni. Dintre acestea, 5 au fost contra patrimoniului, din care 3 furturi.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 164 de sancţiuni contravenționale, în valoare de peste 36.600 de lei și au reținut 7 permise de conducere.

Pentru prevenirea evenimentelor negative, polițiștii le recomandă cetățenilor să adopte un comportament responsabil și să respecte normele de conviețuire socială.

Întotdeauna, o conduită preventivă reduce considerabil gradul de implicare în evenimente cu consecințe neplăcute”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!