Polițiștii dâmbovițeni, în alertă! Doi copii din Gura Ocniței sunt dați dispăruți

Publicitate

Polițiștii din județul Dâmbovița sunt în alertă după ce doi copii au fost dați dispăruți! Cei doi minori, o fată și un băiat, în vârstă de 13 ani, din comuna Gura Ocniței sunt de negăsit de marți după-amiază. Amândoi, prieteni buni, au plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

Oamenii legii desfășoară ample activități de căutare în localitate și în zonele limitrofe.

“ Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a doi minori în vârstă de 13 ani, plecați voluntar de la domiciliu

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați cu privire la faptul caă doi minori în vârstă de 13 ani, din Gura Ocniței, au plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

La activitățile de căutare participă aproximativ 90 de polițiști, precum și jandarmi, pompieri și voluntari.

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie. Cetăţenii care pot oferi informații pentru găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!