Polițiștii au găsit țigări și alcool de contrabandă la două magazine din Dâmbovița în urma unei razii de amploare

Foto arhivă
Publicitate

În urma unei razii organizate pe parcursul zilei trecute, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi ai secţiilor de poliţie rurală arondate, au aplicat 170 de sancţiuni contravenţionale, au confiscat 660 de ţigarete şi au reţinut 1 certificat de înmatriculare. La data de 12 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi de la secţiile de poliţie rurală au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.

În cadrul raziei, poliţiştii au constatat o infracţiune şi au aplicat 170 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 37.825 de lei. Din totalul acestora, 23 au fost aplicate la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 11 la HG 69/2012 privind transportul public de mărfuri şi persoane şi 7 la Legea 61/1991 privind  sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. De asemenea, 9 amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi  47 pentru neportul centurii de siguranţă. Alte 10 sancţiuni au fost aplicate bicicliştilor pentru încălcarea regulilor de circulaţie.

Totodată, poliţiştii au confiscat 660 de ţigarete şi băuturi alcoolice pentru care nu existau documente justificative de provenienţă. În urma unor controale efectuate la doi agenţi economici din Butimanu şi Dragomireşti, poliţiştii au stabilit că aceştia deţineau în vederea comercializării 220 de ţigarete şi băuturi alcoolice pentru care nu au putut prezenta documente legale de provenienţă. De asemenea, poliţiştii de la Biroul Rutier Târgovişte au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat din Decindeni.  Din verificări poliţiştii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele