Polițiștii au fost șocați! Bărbat de pe Valea Dâmboviței cu permisul anulat a fost prins la volan de două ori într-un decurs de patru luni

Publicitate

Un bărbat din Pietrari, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut după ce a fost prins de două ori conducând, într-un decurs de 4 luni, deși avea permisul anulat. Mai mult de atât, la al doilea control efectuat, acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere susceptibil a fi fals.

Pe parcursul zilei de joi, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„La data de 8 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 39 de ani, din Pietrari.

Acesta este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui permis de conducere i-a fost anulat (2 fapte), uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că la data de 2 iunie, bănuitul ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Târgoviște, deși avea anulat permisul de conducere.

Totodată, la data de 12 februarie, bănuitul ar fi fost surprins în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Laminorului, având anulat permisul de conducere.

Acesta, în cadrul controlului efectuat, ar fi prezentat polițiștilor un permis de conducere susceptibil a fi fals”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!