Poliţiştii au făcut razie în Pucioasa. Ce au descoperit

Foto arhivă
Publicitate

Vineri, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sprijiniți de efective din cadrul Secției Nr. 11 Poliție Rurală, au desfăşurat o razie pe teritoriul de competență, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Polițiștii au controlat 60 de autovehicule și au legitimat 100 de persoane. În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.990 de lei.

Dintre acestea, 31 de amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. 195/2002, 12 pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 2 pentru nerespectarea prevederilor H.G 1391/2006 și o sancțiune pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Exemplu:

Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat în timp ce transporta cantitatea de 1 mᶟ de material lemnos, fără a deține documente de proveniență și transport. S-a procedat la sancționarea contravențională a acestuia și confiscarea materialului lemnos.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele