Polițiștii au făcut ravagii pe șosele din Dâmbovița! Au oprit 530 de mașini și au dat peste 200 de amenzi șoferilor

Publicitate

Polițiștii au făcut ravagii pe șoselele din Dâmbovița, în noaptea vineri spre sâmbătă, pe șoselele din Dâmbovița, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și combaterea infracționalității, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii unor accidente de circulație cu consecințe grave.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de rutieră, ordine publică, investigații criminale criminalistică, investigarea criminalității economice și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Astfel, pe drumurile publice din județ, au fost oprite 530 de autovehicule și legitimate peste 650 de persoane.

Polițiștii au constatat o infracțiune contra siguranței publice, iar, pentru neregulile descoperite, au aplicat 294 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică șa 68.025 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 81 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 213 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. 195/2002.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!