Poliția a “rupt” tot pe șoselele din Dâmbovița, în noaptea de sâmbătă spre duminică! Sute de amenzi, permise reținute și certificate de înmatriculare retrase

Publicitate

Polițiștii au tăiat în carne vie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe șoselele din județul Dâmbovița! Aceștia nu au avut milă pentru niciun șofer care a încălcat normele rutiere.

Într-un decurs de 8 ore, oamenii legii au aplicat peste aproximativ 250 de amenzi, au reținut 11 permise și au retras 14 certificate de înmatriculare.

“În cursul nopții de 23 spre 24 septembrie, în intervalul orar 18.00 – 02.00, polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița au acționat pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Activitățile și controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor cu violență, a tâlhăriilor, a infracțiunilor de furt din buzunare, dar și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza întregului județ.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigarea criminalității rutiere, economice, criminalistică și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Astfel, au fost legitimate un număr de 557 de persoane și au fost oprite pentru control și verificate 413 autovehicule.

De asemenea, polițiștii au constat 5 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 311 sancțiuni contravenționale a căror valoare de ridică la 113.270 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 63 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publice și 244 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. nr. 195/ 2002

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 14 certificate de înmatriculare”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!