Poliția din Dâmbovița a fost din nou în alertă! Un bărbat a pus pe jar autoritățile după ce a anunțat că fiica i-a fost luată cu mașina de persoane necunoscute

Publicitate

Poliția din Dâmbovița a fost pusă din nou pe jar, cu privire la răpirea unei fete. Ieri, în jurul prânzului, un bărbat din localitatea Bădeni, a anunțat  că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a fost luată cu mașina de persoane necunoscute. La scurt timp, după o mobilizare generală, polițiștii au găsit copila într-o mașină, pe raza orașului Pucioasa, alături de două bărbați din Oltenița, cu care s-ar fi cunoscut pe Facebook, așa cum reiese dintr-o informare IPJ Dâmbovița.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați, astăzi, 27 septembrie (nr. ieri), în jurul orei 13:18 minute, prin numărul pentru apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 36 de ani, din Bădeni, cu privire la faptul că fiica sa a fost luată cu o mașină, de persoane necunoscute. În cauză, s-au dispus măsurile pentru intervenție, iar fetița a fost identificată în cel mai scurt timp pe raza orașului Pucioasa. Totodată, în autovehicul se afla fetița împreună cu un bărbat de 37 de ani și un alt tânăr de 17 ani. În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei doi minori s-ar fi cunoscut pe Facebook, de aproximativ 4 luni și ar fi legat o relație de prietenie. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună o soluție legală prin de parchet competentă. Totodată, a fost informată și Protecția Copilului, care va analiza și va dispune măsuri legale potrivit competenței”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!