PNL a votat în unanimitate susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier, deși USR-PLUS amenință cu părăsirea coaliției!

Publicitate

Astăzi membrii PNL au votat în Biroul Permanent Național susținerea lui Florin Cîțu în funcția de prim-ministru al României. După demiterea neașteptată de ieri, din funcția de ministru al Justiției, a lui Stelian Ion, coaliția începe să se clatine, iar USR-PLUS amenință cu retragerea.

“Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal își reafirmă susținerea fermă pentru exercitarea în continuare de către Florin Cîțu a funcției de premier al Guvernului României. Mandatul care i-a fost încredințat lui Florin Cîțu de către toate partidele din cadrul coaliției, a fost unul pentru modernizarea și dezvoltarea României”, au declarat membrii PNL după rezultatul votului, redă Antena.ro.

Voturile din BPN au stârnit însă reacția președintelui liberal, Ludovic Orban, care nu a fost anunțat de organizarea acestei întruniri.

”Astăzi, fără să fiu informat, colegi de-ai mei au convocat BPN fără să fiu informat. A doua oară, ignorând președintele partidului și refuzând un dialog cu președintele partidului. Am decis să nu particip la această ședință, despre care nu am fost informat”, a spus Orban, potrivit sursei citate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!