PNL Dâmbovița a depus lista candidaturilor la alegerile parlamentare. Virgil Guran: “Vremea poveștilor, frumos ambalate, a trecut”

Publicitate

Partidul Național Liberal Dâmbovița a depus, miercuri, la Biroul Electoral Județean, listele de candidați pentru alegerile parlamentare, programate în data de 6 decembrie.

Listele PNL Dâmbovița sunt deschise de Virgil Guran, la Senat și de Gabriel Plăiașu, la Camera Deputaților. După depunerea celor două liste, Virgil Guran, consilierul de stat al premierului Ludovic Orban,  a transmis un mesaj destul de tăios adversarilor politici.

“Alegerile din 27 septembrie au arătat că oamenii s-au trezit. Pentru prima dată în 30 de ani, PNL a învins PSD! Iar pe 6 decembrie, sunt convins că vom avea un rezultat și mai bun.

Venim în fața dumneavoastră cu o echipă puternică. Pe listele pentru Senat și Camera Deputaților avem oameni care vor, știu și pot să schimbe în bine destinul județului nostru.

Partidul Național Liberal își reafirmă hotărârea de a scoate județul Dâmbovița din sărăcia în care guvernările anterioare l-au scufundat, mai bine de 30 de ani.

Vremea poveștilor mincinoase, frumos ambalate, a trecut. Oamenii s-au convins că gogoșile electorale nu țin de foame, iar cei care suferă de pe urma proastei guvernări sunt ei, cetățenii onești. După 6 decembrie, cu sprijinul celor care vor un astfel de viitor pentru ei și pentru copii lor, PNL va avea un singur obiectiv major: o viață mai bună pentru toți dâmbovițenii!”, a transmis Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.

Listele PNL Dâmbovița pentru alegerile parlamentare cuprind următoarele nume:

Virgil Guran, Sorin Ion, Silviu Grigorescu, Cristina Sima, Maria Vârjoghe (pentru Senat), Gabriel Plăiașu, Liviu Ioan Balint, Gabriel Grozavu, Adrian Mocanu, Lavinia Ionescu, Valentin Mihalache, George Duțu, Ionuț Preda și Ana Maria Dragotă Zamfir (pentru Camera Deputaților.

Obiectivul partidului este obținerea a patru mandate de parlamentari: trei deputați și un senator.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!