PMP Dâmbovița are un nou șef! Un fost deputat a preluat conducerea partidului

Publicitate

Partidul Mișcarea Populară, filiala Dâmbovița, are un nou șef, după demiterea lui Robert Turcescu. Începând de ieri, 15 octombrie, noul președinte PMP Dâmbovița a devenit fostul deputat Iulian Vladu. Noul șef al PMP va candida și pentru un loc de deputat din partea acestui partid la scrutinul din 6 decembrie.

“Da, este oficial! Revin în politică.

În calitate de președinte al PMP Dâmbovița voi candida pentru Camera Deputaților. Revin în politică cu proiecte concrete de dezvoltare ale județului care în prezent sunt total ignorate de actualii guvernanți. Educație, locuri de muncă, business și infrastructură.

Aceștia sunt cei 4 piloni pe care ne bazăm în dezvoltarea întregului județ. Cum voi face asta în calitate deputat? Cu toate resursele pe care le am la dispoziție. Și le am. Mă voi lupta pentru Dâmbovița pe toate planurile. Am mai făcut-o de-a lungul timpului cu multe proiecte și am reușit. Oamenii locului știu!

Sunt și eu un om al locului și aici rămân să fac treabă! Nu candidez pe liste impuse de la centru, cu nume care nu sunt din zonă., cum se întâmplă la alte partide Eu știu toate problemele noastre locale. Iar acum vreau și pot să pun umărul la rezolvarea lor.

Revin! Cu soluții”, se transmis PMP Dâmbovița pe pagina de Facebook.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!