A plouat cu amenzi pe străzile din Târgoviște și pe șoselele din Dâmbovița. Sute de șoferi, arși la buzunare

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni au fost la datorie și n-au iertat niciun șofer prins pe picior greșit la volan, șe șosele din Dâmbovița și pe străzile din Târgoviște, miercuri, 25 august.

Omaenii legii au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, descurajarea încălcării normelor legale, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 38 de evenimente, dintre care 30 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 14 infracțiuni, dintre care 4 contra patrimoniului și 8 contra persoanei.

De asemenea, forțele de ordine au aplicat 206 sancțiuni contravenționale, în valoare de 47.230 de lei, au reținut 15 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2, au fost legitimate 1683 de persoane, au fost verificate 25 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 54 de restaurante/terase/fastfood-uri, fiind controlate și 194 de mijloace de transport persoane.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce o femeie din localitatea Vlădeni, nu ar fi respectat măsura carantinării la domiciliu. Femeia a fost introdusă într-un centru de carantină, iar, în cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!