Pistoale cu potențial letal, deținute ilegal de un tânăr din Dâmbovița! Bărbatul a fost reținut de polițiști

Foto: Arhivă
Publicitate

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Bucșani, a fost reținut de către polițiști, după ce aceștia au găsit la domiciliul tânărului două pistoale neletale, cu potențial letal.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, bărbatul ar fi achiziționat prima armă neletală suspusă autorizării, din Italia, iar cea de-a doua armă, de pe platforma unui magazin online, în cursul anului trecut.

Pe parcursul zilei de marți, după ce a fost fost prezentat magistraților, față de tânăr a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

„La data de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște și cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Racovița.

În urma descinderilor, polițiștii au indisponibilizat mai multe bunuri necesare pentru administrarea probatoriului în cauză, printre care și două pistoale neletale suspuse autorizării, cu potențial letal, care erau deținute ilegal de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Bucșani.

În cauză, cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!