Pietrari: Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o mașină

Publicitate

Un bărbat de 40 de ani, aflat pe bicicletă, și-a pierdut viața, duminică după-amiază, după ce a fost lovit de o mașină pe Drumul Județean 712 A, în localitatea Pietrari, de pe Valea Dâmboviței.

Acesta a fost lovit de un autoturism, condus de un tânăr de 27 de ani. Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele nefericitului rutier.

“La data de 7 martie a.c., polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe raza localității Pietrari.

Echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, unde din primele cercetări, a stabilit faptul că pe DJ 712 A, în interiorul localității Pietrari, un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi acroșat și accidentat un biciclist de 40 de ani. Din accident a rezultat decesul biciclistului.

Polițiștii, în cauză, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!