Piața Tricolorului din Târgoviște prinde viață. Proiectul, aproape de finalizare

Publicitate

După trei decenii în care Piața Tricolorului de la Târgoviște, cunoscută și ca Platoul Prefecturii, nu a avut parte decât de cârpeli și reparații sporadice, proiectul demarat în vara anului trecut pentru modernizarea și transformarea în totalitate a acestei zone centrale se apropie de final.

În ultimele zile, primarul Târgoviștei, Cristian Stan, a prezentat mai multe fotografii și informații potrivit cărora se efectuează ultimele lucrări, inclusiv cele de peisagistică.

”Piața Tricolorului prinde viață! Ample lucrări de amenajare a spațiului verde, iar lucrările la cea mai importantă piață publică din oraș se apropie de final!”, a precizat și astăzi edilul municipiului.

În cadrul proiectului, în valoare de aproape 6 milioane lei, vechiul pavaj a fost înlocuit cu granit, au fost realizate mai multe fântâni arteziene, s-au amenajat și zone de relaxare și a fost mărit numărul spațiilor verzi.

Iar în curând se va vedea rezultatul, în ansamblu, din fericire, odată și cu relaxarea măsurilor de combatere a COVID-19 și ieșirea din izola

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!