Piața Revoluției din Târgoviște, transformată radical. Galerie FOTO

Publicitate

Piața Revoluției din municipiul Târgoviște în plină reabilitare și, la finalizare, încă o zonă centrală schimbată radical!

Proiectul “Reabilitare si Modernizare Piața Revoluției” este aproape de final și transformă total întreaga zonă pietonală care pornește de la Bulevardul Libertății, prin fața fostei cofetăriei “Casata”, către Primaria Târgoviște, precum și trotuarul din fața blocurilor C, până la sediul ITM Dâmbovița, zonă extrem de degradată, din fericire cuprinsă de administrație în proiectul Pieței Revoluției.

”În linii mari, au fost realizate lucrări de desfacere integrală a pavimentului existent și de realizare a unui pavaj nou, diferențiat, în funcție de specificul suprafeței. Se va instala mobilier urban modern (bănci cu copertină, rastel pentru biciclete, zonă de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fântâni de băut apă). Iluminatul exterior va fi inclusiv încastrat în pavaj și se vor crea spații verzi consistente, care sunt deja conturate”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Vă reamintim că în zona centrală este în reabilitare și modernizare și Parcul Mitropoliei, după ce Piața Mihai Viteazul și Piața Tricolorului au fost și ele reabilitate, lucrările fiind încheiate în aceste perimetre.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!