Piața Revoluției din Târgoviște, o nouă față! Aceasta va fi redeschisă în câteva zile

Publicitate

Lucrările la Piața Revoluției din Târgoviște au ajuns la final. Această zonă va fi redeschisă circulației, în scurt timp, potrivit unui anunț al primarului municipiului Târgoviște. “În câteva zile, Piața Revoluției va fi redeschisă circulației pietonale”, a transmis edilul Cristian Stan.

Piața Revoluției a suferit numeroase transformări. Au fost realizate lucrări de desfacere integrală a pavimentului existent și de realizare a unui nou pavaj, diferențiat, în funcție de specificul suprafeței. A fost instalat mobilier urban modern – bănci cu copertină, rastel pentru biciclete, zonă de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fântâni de băut apă.

De asemenea, au fost create generoase spații verzi gazonate și au fost plantați aproximativ 600 de arbori. În schimb, iluminatul exterior a fost încastrat în pavaj, fapt ce va da o notă aparte zonei, mai ales pe timp de noapte.

Lucrările au debutat anul trecut, în luna februarie, iar Proiectul “Reabilitare și Modernizare Piața Revoluției” a cuprins întreaga zonă pietonală de la Bulevardul Libertății, prin fața fostei cofetării “Casata”, către Primăria Târgoviște, precum și trotuarul din fața blocurilor C și până la sediul ITM Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!