În Piața Revoluției din Târgoviște a început montarea pavajului. Când vor fi gata lucrările

Publicitate

Se lucrează la proiectul de modernizare a “Pieței Revoluției” din Târgoviște, proiect care va transforma total întreagă zona pietonală care pornește de la Bulevardul Libertății, prin față fostei cofetării “Casata”, către Primăria Târgoviște, precum și trotuarul din fața blocurilor C, până la sediul ITM Dâmbovița.

Primarul Cristian Stan a efectuat o nouă vizită pe șantier și a subliniat: ”În linii mari, sunt realizate lucrări de desfacere integrală a pavimentului existent și de realizare a unui pavaj nou, diferențiat, în funcție de specificul suprafeței, se va instala mobilier urban modern (bănci cu copertină, rastel pentru biciclete, zona de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fântâni de băut apă), iluminatul exterior urmând a fi inclusiv încastrat în pavaj. La această dată, se lucrează consistent la montarea pavajului.

Totodată, se vor crea generoase spații verzi gazonate și vor fi plantați aproximativ 600 de arbori și arbuști, că parte a investiției amintite”, a precizat edilul.

Vestea bună este că investiția se va finaliza în acest an: ”Durata de execuție nu va depăși iarna acestui an”, a dat asigurări primarul Târgoviștei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!