Petrecere întreruptă de polițiști într-un restaurant din Dâmbovița. S-a lăsat cu amenzi drastice

Publicitate

Acțiunile polițiștilor dâmbovițeni, cu privire la limitarea răspândirii COVID-19, au continut și în ultimele 24 de ore. O petrecere privată, desfășurată într-un restaurant din Mătăsaru, a fost întreruptă de oamenii legii, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Distracția petrecăreților s-a încheiat sub o ploaie de amenzi drastice.

“În cursul nopții de 19 spre 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au sesizat cu privire la faptul că la un restaurant de pe raza localității Mătăsaru, se desfășoară o petrecere privată.

Au fost identificate 11 persoane care au fost sancționate cu amendă în cuantum de 500 de lei, fiecare, iar alți doi bărbați, organizatorii evenimentului, au fost sancționați cu amendă în valoare de 15 000 de lei, fiecare”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

De asemenea, în urma activităților desfășurate în ultimele 24 de ore au fost verificate peste 300 de obiective și locații de interes, peste 310 mijloace de transport, dar în acelașai timp au fost au fost legitimate peste 2 500 de persoane.

În urma tuturor acțiunilor efectuate, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale.

“În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au desfășurat acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La aceste activități au participat peste 300 de efective. În cadrul acțiunilor, polițiștii au verificat modul în care sunt respectate prevederile legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost verificate 309 obiective/locații de interes, 312 mijloace de transport, fiind legitimate, totodată, peste 2 500 de persoane.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de COVID-19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise. Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună unor riscuri”, au transmis polițiștii dâmbovițeni.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!