Petrecere cu alcool în sediul poliției, în timpul programului: “Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!”

Publicitate

În secția Poliției Locale din Bârlad a fost voie bună, petrecere cu alcool și mâncare pe cinste, deși agenții se aflau în timpul serviciului, scrie Antena3.ro. Faptele lor au fost filmate de o persoană care se afla în încăperea cu pricina, iar în imagini se poate observa cum polițiștii poartă uniforme de serviciu, însă nu se sfiesc să consume alcool.

Petrecerea s-a desfășurat, potrivit sursei citate, chiar în biroul șefului și chiar de față cu acesta, care nu avea nicio problemă cu festinul, ba chiar participa fericit. Pe filmare se aude cum un alt agent intră în încăpere și cere apă. Râzând, și puțin vesel, un coleg îi răspunde: “Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!”

 Urmărind imaginile, Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL a declarat în direct la Antena3 că din punctul lui de vedere nu trebuie să fie ridicate pretențiile cu privire la situația Poliției Locale, pentru că a fost și rămâne o instituție strict politică. Acesta atrage atenția că trebuie să se desfășoare o anchetă care să urmărească dacă într-adevăr polițiștii se aflau în timpul serviciului, dar mai ales dacă aceștia au respectat prin comportamentul lor regulile de distanțare socială și protecție sanitară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!