Peste 6000 de cadouri pentru copiii din Târgovişte. Când vine Moş Crăciun

Publicitate

Și în acest an, administrația târgovișteană a pregătit copiilor numeroase surprize, iar cei cuminți vor primi cadouri din partea Moșului, atât în Piața Tricolorului, cât și la Primăria Târgoviște. În acest an, Moș Crăciun va ajunge la Târgoviște în data de 14 decembrie, ora 17.15, iar parada sosirii sale va urma traseul Teatrul Tony Bulandra – Bd. Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bd. Libertățîi – Piața Tricolorului.

În perioada 14 – 16 decembrie, Moș Crăciun împarte daruri în Piața Tricolorului, astfel:

– În 14 decembrie, începând cu ora 18:00, după paradă;

– În zilele de 15 și 16 decembrie, începând cu ora 17:00;

În perioada 17 – 21 decembrie, Moș Crăciun se va află la Primăria Târgoviște.

Înscrierile pentru întâlnirea cu Moșul la Primărie (colind), vor fi făcute între 3 și 10 decembrie, prin depunerea unei cereri care să conțină numărul copiilor, instituția de învățământ, numele cadrului didactic care îi însoțește și un număr de contact.

Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moș Crăciun din Piața Tricolorului se vor face în perioada 14 -16 decembrie 2018, zilnic, începând cu ora 16:00, la scena lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului.

Pentru aceste sărbători, administrația a pregătit 6500 de cadouri, din care 4000 vor fi împărţite de Moş Crăciun la Primăria Târgovişte și 2500 – în Piaţa Tricolorului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!