Peste 5000 de elevi care învață în școlile și liceele din Târgoviște beneficiază de transport gratuit. Copiii pot folosi carduri sau abonamente pentru a circula gratis cu autobuzele operatorului târgoviștean

Sursă foto: Victor Silaghi
Publicitate

Creștere cu 1500 a numărului de elevi care au optat pentru gratuitatea la transport în Târgoviște!

Luna aceasta, peste 5500 de copii care învață în municipiul reședință de județ au optat să beneficieze de transport gratuit atunci când folosesc autobuzele operatorului târgoviștean!

Cifra este în creștere, luna trecută numărul elevilor care foloseau gratuit transportul se ridica la aproape 4000.

Gratuitatea are în vedere toți copiii care învață în Târgoviște, indiferent de domiciliu și se aplică atât pe traseele din oraș, cât și pe traseele din afara orașului, operate de către transportatorul Primăriei Târgoviște!

Autobuze noi Mercedes-Benz Citaro Hybrid, condiții de transport decente, punctualitate reprezintă tot atâtea argumente pentru a folosi transportul local, transformat radical și în totalitate în ultimii ani, în cadrul unor proiecte pe fonduri europene.

„Acum există și opțiunea utilizării aplicației Google Maps pentru identificarea celei mai apropiate stații de călători precum și a traseului de autobuz potrivit pentru a ajunge la destinația dorită! Folosiți transportul local târgoviștean! Merită!”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Procedura este foarte simplă. Elevii se adresează unității de învățământ, iar instituția ia legătura cu Primăria Târgoviște și înaintează o situație cu elevii care optează pentru aceasta.

Primăria transmite apoi cardurile sau abonamentele cu care copiii pot circula gratis în autobuzele noi, hybrid, într-un sistem de transport cu o infrastructură ce poate concura cu orice oraș modern european.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!