Peste 46.000 de teste de salivă au ajuns, astăzi, în unitățile școlare din Dâmbovița. Trei elevi au fost depistați pozitiv la testările de săptămâna trecută

Publicitate

Peste 46.000 de teste de salivă au ajuns, luni, 13 decembrie, în unitățile școlare din județul Dâmbovița. Acest număr reprezintă a treia tranșă oferită de Inspectoratul Școlar Județean unităților de învățământ din județ, după ce în primele două tranșe au primit și distribuit un total de 181.800 de teste destinate elevilor.

Totodată, în urma centralizării raporturilor din unitățile școlare, în intervalul 6-10 decembrie, trei elevi au fost depistați. Dintre aceștia, doar unul singur a fost confirmat pozitiv și la testul RT-PCR. Cei trei elevi depistați pozitiv în urma efectuării testării cu testul de salivă, sunt de la Colegiul Național „Constantin Carabella” Târgoviște, Școala Gimnazială “Radu ce Mare” Găești și Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” Pucioasa.

“Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a primit și distribuit primele două tranșe de teste (181.800 de teste). În urma centralizării raporturilor din unitățile de învățământ din săptămâna 6-10 decembrie, trei elevi au avut rezultat pozitiv, dintre aceștia unul singur fiind confirmat pozitiv și la testul RT-PCR. Astăzi, 13 decembrie 2021, inspectoratul școlar a distribuit unităților de învățământ testele din a treia tranșă, în număr de 46.400”, se arată într-un comunicat IȘJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!