Peste 40 de amenzi au fost aplicate de polițiști la un eveniment privat organizat într-un sat din nordul județului

Publicitate

Peste 40 de sancțiuni au aplicat polițiștii din Fieni, după ce au descoperit că într-un local din satul Glod – comuna Moroeni a fost organizat, duminică, un eveniment privat, la care au luat parte 42 de persoane.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, organizatorii au fost amendați cu 5000 de lei, iar fiecare participant cu câte 500 lei.

“La data de 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza satului Glod, într-un imobil, este organizată o petrecere la care participă mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că două persoane au organizat un eveniment privat, încălcând măsurile prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Organizatorii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5 000 de lei, fiecare, iar participanții, respectiv 42 de persoane, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, fiecare”, reiese dintr-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!