Peste 300 de amenzi aplicate de polițiști, în noapte de sâmbătă spre duminică, pe drumurile din județul Dâmbovița! Au fost reținute și 16 permise

Publicitate

Peste 300 de amenzi au fost aplicate pe șoselele din Dâmbovița! Este vorba de „recolta” polițiștilor rutieri dâmbovițeni, în urma unei acțiuni desfășurate în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumurile din județ.

În intervalul 17.00 -01.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat în cadrul unei razii privind menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea faptelor antisociale, depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de rutieră, ordine publică, investigații criminale, criminalistică, investigarea criminalității economice și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Astfel, pe drumurile publice din județul Dâmbovița, au fost oprite pentru control peste 800 de autovehicule și legitimate peste 1000 de persoane.

Polițiștii au constatat 13 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar pentru neregulile descoperite, au aplicat 400 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 97.615 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 336 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002 și 62 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 16 permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!