Peste 200 de misiuni au avut pompierii dâmbovițeni în ultima săptămână

Publicitate

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au acționat, în perioada 26 aprilie – 1 mai, la 46 evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 7 incendii de vegetație, 1 explozie urmată deincendiu, 6 acţiuni la accidente rutiere, 11 acţiuni pentru asistența persoanelor şi 15 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de persoane, salvări animale etc.). De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 184 de cazuri medicale.

În ziua de 1 MAI, echipajele de pompieri au acționat la 6 evenimente: 2 incendii de vegetație, 3 accidente rutiere (asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor) și 1 acţiune pentru asistența persoanelor.

Totodată, echipajele SMURD au fost solicitate și au acordat asistență medicală de urgență în 32 de cazuri medicale.
Totodată, echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 5 misiuni de recunoaștere, 18 acțiuni de informare în localitățile din raioanele de intervenție, 4 exerciții cu forțe în teren la operatori economici pentru antrenamentul forțelor de intervenție, precum și 29 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!