Peste 20 de permise de conducere reținute și 23 de certificate de înmatriculare retrase de polițiști în ultimele 24 de ore șoselele din Dâmbovița

Publicitate

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat în cadrul unei razii privind menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea faptelor antisociale și depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigarea criminalității economice, investigații criminale, criminalistică și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii au constatat 4 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar pentru neregulile descoperite, au aplicat 320 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 111240 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 226 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002 și 74 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 21 de permise de conducere și au retras 23 de certificate de înmatriculare.

Totodată, în cadrul acțiunii, polițiștii au indisponibilizat 3 mc de material lemnos.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!