În perioada 19-20 iulie 2021, la Găești, se sărbătoresc Zilele Orașului

Publicitate

Un eveniment nelipsit din orice oraș este acela în care timp de câteva zile se sărbătoresc “zilele orașului” respectiv. Aceste zile le dau ocazia localnicilor de a ieși din rutina zilnică și de a participa la numeroase activități (culturale, sportive), de a admira antreprenorii veniți din diferite zone și regiuni cu activități, jocuri și preparate specifice zonelor respective și de a se distra alături de anumiți artiști ce vin să întrețină atmosfera.

Astfel, începând de mâine, timp de două zile, pe 19 și 20 iulie, orașul Găești va fi în sărbătoare, fiind serbate Zilele Orașului.

Pe lângă Târgul de vară, care va avea loc la Obor, localnicii sunt așteptați la activități sportive, dar și culturale. Un program al manifestărilor dedicate urbei găeștene a a fost prezentat pe pagina de Facebook de Grigore Gheorghe, primarul orașului.

“Dragi găeșteni, vă prezint programul manifestărilor dedicate zilelor orașului nostru.

Mâine, 19 iulie, orele 18.30, pe stadionul “Tineretului”, organizăm un meci de fotbal între fostele glorii ale Chimiei Găești. Cei doi antrenori Mimi Ionescu și Aurel Niță au la dispoziție printre alții pe Sică Bârdeș, Dan Mielușică sau Daniel Andrieș!

Poimâine, 20 iulie, orele 19.00, în Parcul Central premiem cuplurile care sărbătoresc 50, respectiv 60 de ani de la căsătorie, după care urmează un spectacol susținut de formațiile Casei de Cultură”, a transmis edilul orașului Găești.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!