Performanță remarcabilă la început de an pentru un tenismen din Târgoviște! A devenit campion al României la U16

Publicitate

Debut de an în forță pentru tenismenul dâmbovițean Cezar Papoe! Sportivul de la CS Târgoviște a devenit campion al României la categoria Under 16. Totodată, în urma titlului național obținut în acest week-end, tenismenul Cezar Papoe a devenit primul campion al României provenit din Dâmbovița în 2023.

La ediția din acest an a Campionatelor Naționale Individuale U16 de iarnă, târgovișteanul a fost de neoprit pe întreaga durată a turneului, organizat de Federația Română de Tenis, la Centrul Național de Tenis din București. Venit din calificări, sportivul antrenat de Cătălin Papoe și  coordonat de Florin Râpeanu, și-a spulberat, rând pe rând, toți adversarii care i-au ieșit în cale.

Cezar Papoe a intrat în posesia medaliei de aur după ce l-a învins în finală pe Alejandro Berge, de la CS Școlar 6 București. În disputa cu al optulea favorit al competiției, târgovișteanul s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-3.

În semifinale și în sferturi, Papoe i-a învins pe David Carteputreda (CS Dinamo București) – 6-2, 6-2, și Yannick Alexandrescu (ACS Stejarii Country Club București), cu 6-2, 5-7, 6-2. De asemenea, în turul 2 și în prima fază a întrecerii, târgovișteanul i-a depășit pe Ștefan Haită (Asociația Tenis Club Victor Hănescu) – 6-4, 6-4, și Cezar Bentzel (CSȘ Dinamo Brașov) – 6-3, 6-3. În schimb, în calificări, Papoe l-a învins pe Matei Văleanu (CSM Brăila), cu 6-0, 6-2.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!