Performanță istorică! CSȘ Târgoviște, noua campioană a României la volei speranțe

79

Performanță istorică pentru echipa de volei speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! În această după-amiază, formația antrenată de Ion Atanasiu a devenit noua campioană a României, după ce învins-o în finală pe Dinamo București cu scorul de 3-2, la capătul unui meci extrem de spectaculos.

Trofeul obținut astăzi în Sala “Ioan Valerian” este pentru prima dată când ajunge în vitrina clubului târgoviștean. Dâmbovițencele au intrat în posesia medaliilor de aur după ce au terminat la înălțime turneul final al competiției, obținând cinci victorii din tot atâtea meciuri jucate.

Lotul pe care a mizat în acest sezon CSȘ Târgoviște a cuprins următoarele jucatoare: Raluca Puică, Ana Maria Marinescu, Ema Gîdiuță, Ștefania Neagu, Raisa Constantin, Alexandra Rotaru, Antonia Nistor, Alexandra Mitroiu, Ilinca Bușu și Alexandra Vlad.

CSȘ Târgoviște a încheiat stagiunea 2021-2022 la înălțime, așa cum a fost organizat de municipiul Târgoviște turneul final al Campionatului Național de volei pentru speranțe!

Pe ultima treaptă podiumului s-a clasat Academia de Volei Tomis Constanța, după ce a învins, în finală mică, pe CSV Craiova, cu 3-1.

Rezultatele zilei a cincea a turneului final

Finala: CSȘ Târgoviște -Dinamo București 3-2

Finala mică: Academia de Volei Constanța – CSV Craiova 3-1

Locurile 5-6: CSM București -CSȘ Lugoj 3-0

Locurile 7-8: CSȘ 5 București -CNNT Craiova 3-0.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!