Percheziții la Spitalul Orășenesc Găești! Managerul unității medicale, cercetat pentru delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni au făcut, miercuri, 13 aprilie, mai multe percheziții în municipiul București, dar și în județul Dâmbovița, într-un dosar penal penal care îl vizează pe Laurențiu Belușică, managerul Spitalului Orășenesc Găești.

Doctorul  e suspectat că ar fi eliberat în fals certificate de concediu medical pentru concubina sa, medic la Spitalul Malaxa, ar fi dispus unui medic rezident să efectueze activități profesionale cu încălcarea prevederilor legale și ar fi folosit angajați ai spitalului pentru efectuarea unor lucrări de construcții la locuința proprie, potrivit g4media.ro.

Astfel, oamenii legii fac cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual.

„Polițiștii dâmbovițeni efectuează 4 percheziții domiciliare, 1 în județul Dâmbovița și 3 în București, într-un dosar penal, în care se efectuează, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual.

Din cercetări, în perioada mai 2020 – aprilie 2022, managerul Spitalului Orășenesc Găești a eliberat în fals certificate de concediu medical pentru concubina sa, medic la Spitalul Malaxa, a dispus unui medic rezident să efectueze activități profesionale cu încălcarea prevederilor legale și a folosit angajați ai spitalului pentru efectuarea unor lucrări de construcții la locuința proprie”, se arată într-un comunicat al autorităților.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!