Percheziţii la spitale şi cabinete medicale. Au fost puse în executare 3 mandate

Publicitate

Astăzi, 15 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Galați au efectuat 10 percheziții domiciliare, 9 în municipiul Galați și una în comuna Independența, în vederea administrării probatoriului într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru înșelăciune, fals intelectual și uz de fals.

Au fost puse în executare 3 mandate de aducere.

În urma perchezițiilor efectuate la 3 spitale, cabinete medicale și domicilii ale unor persoane, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente și înscrisuri care au legătură cu cauza.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada septembrie 2020 – septembrie 2021, trei bărbați ar fi solicitat și obținut certificate de concediu medical, cu privire la care există indicii de fals, certificate a căror decontare a fost solicitată și realizată, prejudiciul estimat fiind în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

În baza probelor administrate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a dispus, față de cele trei persoane, măsura preventivă a controlului judiciar.

 

IPJ Galaţi

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!