Percheziții la Nucet, după scandalul uriaș de sâmbătă noaptea. Opt mandate de aducere, alte două persoane reținute

Publicitate

Percheziții la Nucet!

În data de 13 mai a.c., polițiștii de la Târgoviște, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza localității Nucet.

Oamenii au indisponibilizat mai multe obiecte contondente care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, două persoane de 23 și 29 de ani, bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind reținute pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 8 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, bănuiții, în timp ce se aflau pe drumul județean 722, pe raza localității Nucet, ar fi agresat doi bărbați și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Totodată, la conflict ar fi participat alți patru bărbați, bănuiți de comiterea acelorași infracțiuni, care, la data de 9 mai a.c., au fost reținuți de polițiști.

Ulterior, față de aceștia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cei în cauză fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

De asemenea, cei doi bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Vă reamintim că localitatea Nucet a fost zguduită de un scandal uriaș zilele trecute, când un bărbat a fost bătut crunt de mai mulți indivizi, pe fondul unui conflict spontan. De asemenea, un alt bărbat care s-ar fi deplasat în zona scandalului a fost rănit în zona brațului cu o sabie.

La acel moment, conflictul violent a fost oprit de polițiști și demascați care au intervenit în forță și au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment.

Sursă foro: stirileprotv.ro

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!