Percheziții în Dâmbovița, Călărași, Giurgiu și București, într-un dosar de proxenetism. Mai multe persoane au fost reținute

Publicitate

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Giurgiu, împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au efectuat, joi, percheziții domiciliare într-un dosar care vizează infracțiunea de proxenetism.

Aceștia au documentat activitatea infracțională a cinci persoane bănuite că înlesneau practicarea prostituției de către mai multe fete. În urma perchezițiilor efectuate în județele Giurgiu, Călărași, Dâmbovița, dar și municipiul București, au fost ridicate sume de bani și diferite mijloace materiale de probă.

“La data de 17 decembrie a.c. polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar care vizează infracțiunea de proxenetism.

În fapt a fost documentată activitatea infracțională a 5 persoane bănuite că înlesneau practicarea prostituției de către mai multe fete, unele fiind chiar concubinele acestora.Perchezițiile au fost efectuate în municipiul București, județele Giurgiu, Dâmbovița și Călărași, la acțiune participând și polițiști din cadrul structurilor respectivelor unități de poliție.

În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate diverse sume de bani și alte mijloace materiale de probă, fiind conduse la sediul poliției 5 persoane față de care s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 18.12.2020 Judecătoria Giurgiu a dispus față de cele 5 persoane reținute măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale”, se arată într-un comunicat IPJ Giurgiu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!