Percheziții în Dâmbovița și Prahova. 65 de persoane audiate într-un dosar de trafic, deținere și comercializare droguri de mare risc

Publicitate

Procurori DIICOT împreună cu poliţişti au efectuat 15 percheziţii în Dâmboviţa şi Prahova, la persoane suspectate de trafic de droguri, 65 de persoane fiind audiate ieri.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti au efectuat un număr de 15 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Prahova şi Dâmboviţa la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Potrivit DIICOT, membrii grupării au comercializat cantităţi importante de canabis, comprimate ecstasy, cocaină şi produse cu efecte psihoactive către consumatori din Prahova şi Dâmboviţa.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale, iar acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploieşti.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!