Percheziții în Dâmbovița la dezvoltatori imobiliari! Ar fi prejudiciat o instituție publică

Publicitate

Peste 50 de percheziții au loc pe parcursul zilei de astăzi, 31 martie, în județele Dâmbovița și Prahova, dar și municipiul București, într-un dosar în care mai mulți dezvoltatori imobiliari, persoane fizice și juridice, ar fi prejudiciat o instituție publică, prin faptul că la momentul recepției clădirilor ar fi declarat mai multe locuri de parcare decât erau construite în realitate. Prejudiciul creat a fost evaluat la aproximativ 2 milioane de euro.

“Astăzi, 31 martie,  Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, efectuează 51 de percheziții domiciliare, pe raza municipiului București  și în județele Dâmbovița și Prahova.

De asemenea sunt puse în aplicare și mai multe mandate de aducere, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, în domeniul construcțiilor.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulți dezvoltatori imobiliari, persoane fizice și juridice, ar fi prejudiciat o instituție publică, prin faptul că la momentul recepției clădirilor ar fi prezentat, împrejurarea nereală că au realizat mai multe locuri de parcare, decât cele existente în fapt, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2  milioane euro.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Capitalei.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!