Pentru dâmbovițenii interesați, locuri de muncă în Spania și Portugalia

Publicitate

Compartimentul EURES din cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul Agenției județene, anunță că se va organiza selecție pentru 150 de locuri de muncă vacante pentru muncă sezonieră – cules fructe, curățat pomi, aranjarea fructelor în caserole și lăzi – în fabric (regiunea Lérida) în Spania.

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă, cu/fără experiență la ambalat fructe. Contractul se derulează în perioada aprilie – septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră pentru lucrul în câmp și 5,96 euro brut/oră pentru lucrul în fabrică. Cheltuielile pentru cazare și utilități se rețin din salariu lunar în proporție 10%, iar transportul dus – întors Spania nu este inclus. Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală „apt pentru muncă” și CV la compartimentul EURES – consilier EURES Valentina Soare din cadrul AJOFM Dâmboviţa, strada T. Vladimirescu, nr. 1A, et. III, camera 309, tel 0732.100.377 până la data de 31 martie 2018. Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Tot prin intermediul Rețelei EURES, se caută 300 de persoane pentru muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură). Selecția candidaților se va desfășura în două localități din țară:

–          Roman (județul Neamț) – 17 ianuarie 2018

–          Brăila (județul Brăila) – 19 ianuarie 2018

Durata contractului este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018. Sunt solicitate persoane fară cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură, cu experiență la recoltarea zmeurei sau în munca în sere. Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Se oferă plata în avans a drumului până în

Portugalia, iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii. Salariul de bază pentru culegători zmeură fară ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16.01 pentru participarea la selectia de la Roman și 18.01 pentru participarea la selecția de la Brăila.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!