Pentru al doilea an, Curtea de Conturi așteaptă propuneri privind verificări pe cazuri de gestionare a banilor publici

Publicitate

Inițiativă inedită a Curții de Conturi din România, în al doilea an de implementare!

Astfel, Curtea de Conturi anunță printr-un comunicat de presă că și anul acesta “continuă iniţiativa lansată anul trecut dedicată dezvoltării dialogului cu cetăţenii şi cu societatea civilă, în vederea propunerii unor teme care ar putea fi incluse în Programul de activitate al Curţii de Conturi pe anul 2021. Toţi cei interesaţi pot transmite pe adresa de e-mail propuneri.program2021@rcc.ro subiectele de interes pe care le consideră relevante pentru activitatea instituţiei privind buna gestionare a resurselor publice în interesul cetăţeanului”, se precizează în comunicat.

Cu alte cuvinte, Curtea de Conturi aşteaptă propunerile cetăţenilor privind subiecte relevante în ceea ce priveşte gestionarea banilor publici, pe care instituţia să le includă în programul de activitate pe anul 2021.

Propunerile pot fi transmise până la data de 30 octombrie 2020. Subiectele propuse vor fi analizate de structurile de specialitate care vor reţine aspectele din sfera de competenţă a Curţii de Conturi a României, potrivit comunicatului.

Prin această iniţiativă, Curtea de Conturi continuă să aplice angajamentul privind consolidarea responsabilităţii, a transparenţei instituţionale în relaţia cu cetăţenii, precum şi a integrităţii entităţilor guvernamentale şi din sectorul public.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!