Pensiunea Runcu Stone oferă cazare gratuită pentru 40 de refugiați ucraineni! Proprietarul pensiunii, un om cu suflet mare

Publicitate

Un dâmbovițean cu suflet mare oferă adăpost refugiaților din Ucraina! Este vorba de Sebastian Vulvoi, proprietarul Pensiunii Runcu Stone, aflată la granița comunelor Runcu și Râu Alb. Acesta oferă cazare gratuită pentru 40 de persoane care au fugit din calea războiului, în special mamelor cu copii, așa cum reiese dintr-un anunț postat pe pagina sa de Facebook. Mai mult de atât, administratorul pensiunii a  transmis că dacă va fi nevoie va lua și la el acasă persoane refugiate și în același timp va oferi și transport gratuit.

“În aceste vremuri grele încercate și pline de durere suntem alături de oamenii care au nevoie de un adăpost și hrană! Nu contează ce naționalitate suntem, nu contează ce limbă vorbim sau ce culoare avem, suntem OAMENI! Copiii sunt binecuvântările lui Dumnezeu pentru orice părinte , haideți să ne unim și să ajutăm cât putem..

Oferim cazare pentru 40 de persoane la Pensiunea Runcu Stone Dâmbovița și dacă va fi nevoie  vom lua și acasă. Rugăm oamenii, primăriile, Consiliul Județean Dâmbovița, firme, asociații și pe oricine dorește să-i ajute cu o hăinuță, cu orice se poate, este așteptat să se aventureze alături de noi! Oameni buni gândiți-vă că banii, casele și averea nu mai au valoare în fața acestor drame…Doamne ajută!

Persoană de contact: Sebastian Vulvoi. Nr. telefon- 0721545978”, se arată în anunțul postat pe Facebook de proprietarul Pensiunii Runcu Stone.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!