Pensiune devastată de un grup de tineri de Revelion. “Aveau săbii, macete. Sigur s-au bătut”

Publicitate

Un grup de tineri care au închiriat o pensiune din București pentru petrecerea de Revelion au lăsat un adevărat dezastru în urma lor. După prima seară de petrecere, proprietarul a avut un adevărat șoc când s-a întors în locuință. Tinerii au distrus mobilierul din toată locuința, lăsând un prejudiciu de mii de euro.

Se pare că tinerii au invitat și alte persoane, pentru care au vândut bilete la intrare. Totul s-a sfârșit, însă, în momentul în care aceștia au descoperit camerele de supraveghere din locuință. În acel moment, tinerii au spart biroul proprietarului, au smuls cablurile sistemului de supraveghere și au continuat să distrugă locul, scrie gandul.ro.

„Se pare că au fost 20-30… Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici… Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște servețele cu sânge”, a povestit proprietarul casei, potrivit sursei citate.

Tinerii au distrus absolut tot, iar a doua zi au plecat fără a mai fi de găsit. Niciunul nu mai răspunde la telefon, totul fiind lăsat acum pe umerii autorităților care urmează să-i identifice și să-i tragă la răspundere.

Proprietarul pensiunii a declarat că pagubele pe care le-au produs cei pe care i-a cazat se ridică la 20.000-30.000 de euro. Bărbatul a depus și plângere penală.

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!