Pe podium la Brașov! Grupa de juniori 2008 a Chindiei Târgoviște, finalistă la turneul Enjoy Sports Winter Cup

Publicitate

Ionuț Parghel

Grupa de juniori 2008 a Chindiei Târgoviște a fost la înălțime la ediția din acest an a întrecerilor turneului Enjoy Sports Winter Cup 2020, desfășurate la Brașov. Grupa de copii pregătită de Remus Gâlmencea a avut parte rezultate foarte și s-a aflat la un pas de a pune mâna pe marele trofeu.

Drumul spre primul loc al întrecerii le-a fost barat în finală, la loviturile de departajare, de către Juniori Brașov. În ultimul act al competiției, micuții fotbaliști târgovișteni au cedat cu scorul 1-2, la loteria loviturilor de penalitate.

În schimb, până la meciul din finală, jucătorii Chindiei au avut parte un parcurs excelent, bifând victorii pe linie: 1-0 cu Champion București, 5-1 cu Junior Brașov (grupa preliminară), 5-0 cu Celta Brașov, 1-0 cu Champion București B (faza a 2-a) și 1-0 cu FCSB (semifinale).

Ocuparea locului 2 la finalul turneului a mulțumit din plin conducerea tehnică a echipei târgoviștene. “Vizam de la bun început un parcurs. Mă așteptam să prindem finala. În ultimul act, cred că ne-am împotmolit din cauza emoțiilor la loviturile de departaje. A fost presiune mare pe copii. Li s-au înmuiat picioarele de emoții. Grupa aceasta este cea mai bună de când sunt antrenor al acestui club la centrul de copii și juniori. O grupă bună care are șanse să ajungă sus în perioada următoare. Vizăm ca în acest an să terminăm pe primul loc campionatul județean”, ne-a declarat Remus Gâlmencea.

Principalii marcatori ai Chindiei la competiția de la Brașov au fost Eric Călugărescu și David Constantin.

Lotul Chindiei la turneul Enjoy Sports Winter Cup 2020 a cuprins următorii jucători: Robert Hrișcă – Raul Neagu, Eric Călugărescu, Antonio Snae, David Constantin, Victor Pârva, Albert Dinu, Răzvan Bozieru, Rareș Stoicescu, Alexandru Răduță, Vlad Dragomir, Luchian Radu, Matei Minea și Ștefănuț Amuza.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!