Pe podium după ce a zăcut la pat! Cristian Stoean, pe locul 3 în prima etapă a Naționalelor Indoor în proba de 3 000 metri

Publicitate

Ionuț Parghel
Început promițător de an pentru atletul dâmbovițean Cristian Stoean. Sportivul de la CS Târgoviște a reușit să termine pe podium prima etapă a Campionatelor Naționale Indoor, desfășurate la Complexul “Lia Manoliu” din București, la sfârșitul săptămânii trecute. Elevul lui Nicolae Guțoiu a încheiat proba de 3 000 metri plat pe locul 3, după ce acele ceasului s-au oprit  la 8:49.41. De asemenea, în cursa de 1 500 metri, atletul de la CS Târgoviște s-a clasat pe locul 8, cu timpul de 4:06.52.

Stoian a trebuit să îndure multe pentru participarea la primul concurs din acest an. În zilele premergătoare Naționalelor Indoor, acesta a zăcut la pat din cauza unei răceli insuportabile. Mai mult de atât, la finalul probei de 1 500, Stoian a arătat ca fiind un sportiv epuizat în totalitate, așa cum se observă în imaginea de mai sus. Clasarea pe locul 3 la 3000 metri a fost mulțumitoare pentru atletul Clubului Sportiv Târgoviște. De asemenea, în acest an, Stoian nu prea multe obiective de îndeplinit, dar în schimb, acesta își dorește un loc pe podium la Naționalele Universitare. “Sunt mulțumit în mare parte de clasările în prima etapă a Naționalelor Indoor. Spun acest lucru ținând seama că am fost răcit toată săptămâna trecută. Am zăcut la pat cu febră și tuse insuportabile. Mă bucur că am terminat pe locul 3 la 3 000 metri, chiar dacă nu s-au prezentat cei mai buni alteți din țară. Îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine în următoarea perioadă. Nu am obiective prea mari îna acest an. Și dacă aș spune că mi-am propus ținte mari nu am cum să le ating din cauza condițiilor precare de antrenament. E din ce în ce mai greu să te antrenezi laTârgoviște. Vreau un loc cât mai bun la Naționalele Universitare, dar și acolo e foarte greu”, ne-a declarat Cristian Stoean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!