Pe final de an se trage linie și… se tot adună la Târgoviște! 30 milioane lei, bani europeni, atrași numai în luna decembrie

Publicitate

Pe final de an se trage linie și… se tot adună la Târgoviște!

Investiții, proiecte, fonduri europene, fonduri pe diverse programe guvernamentale, toate menite să schimbe în bine viața locuitorilor într-un oraș într-o transformare vizibilă și fără precedent în ultimii ani!

Una dintre veștile extraordinare este că aproape 30.000.000 lei, bani europeni, au accesați de către Primăria Târgoviște numai în luna decembrie!

„Modernizarea unităților de învățământ, digitalizarea, dezvoltarea transportului public local, parcurile noi, reprezintă numai câteva dintre investițiile realizate pe bani europeni! Și nu ne oprim aici”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

Pe lângă infrastructura educațională, de transport public sau zona verde, investiții deosebite au fost făcute și în infrastructura rutiere.

Potrivit primarului Cristian Stan, „aproape 20 de km. de străzi au făcut obiectul unor investiții de reabilitare anul acesta, fiind modernizată inclusiv cea mai lungă stradă din Târgoviște, respectiv Calea Domnească (peste 3,3 km), o arteră rutieră emblematică pentru orașul nostru. Anul viitor se anunță cel puțin la fel de «plin»”, a mai transmis primarul municipiului Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!