Paul Iacob și Emil Săndoi, remarcați de LPF! Un jucător și antrenorul Chindiei Târgoviște, în echipa ideală a etapei a 5-a din play-off și play-out

Publicitate

Chindia Târgoviște oferă pentru a cincea etapă oară consecutivă cel puțin un jucător în “11-le” ideal al rundei.

Astăzi, Liga Profesionistă de Fotbal prezintă remarcații etapei a 5-a a play-off-ului și play-out-ului și în ea se regăsește și un fotbalist de la Chindia, fiind vorba de mijlocașul Paul Iacob. Acesta a fost singurul marcator al disputei dintre UTA și Chindia, câștigată de târgovișteni, cu 1-0.

Mai mult de atât, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a fost ales de reprezentanții LPF, antrenorul rundei.

Paul Iacob -Revenit în linia de mijloc, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din play-out-ul curent.

Emil Săndoi –  Dâmboviţenii sunt în mare formă! Au câştigat şi la Arad şi s-au distanţat la cinci puncte în fruntea clasamentului. De remarcat faptul că nu au încasat gol, fiind singura echipă din istoria play-out-ului care reuşeşte o asemenea performanţă în primele cinci runde.”,a  sunat caracterizările făcute de LPF celor doi remarcați de al Chindia.

De asemenea, la finalul întâlnirii de la Arad, Paul Iacob a fost desemnat de reărezentanții LPF și ai drepturilor de televiziune jucătorul meciului.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 5-a din play-off și play-out

Eduard Pap (Botoșani) – Raul Albentosa (Dinamo), Andrei Burcă (CFR Cluj), Nikolaos Baxevanos (Poli Iași) – Claudiu Belu-Iordache (Hermannstadt), Paul Iacob (Chindia), Pablo Passaglua (Poli Iași), Ronaldo Deaconu (Gaz Metan) – Adrian Popa (Academica), Florin Tănase (FCSB),  Realdo Fifi (Botoșani).

Antrenorul etapei: Emil Săndoi (Chindia Târgoviște).

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!