Patru mașini implicate într-un accident rutier pe Autostrada A1, la kilometrul 68. O persoană a primit îngrijiri medicale

Publicitate

Val de accidente, vineri seara, pe Autostrada A1, București –Pitești. La o oră distanță după accidentul de la kilometrul 74, un altul a avut loc la kilometrul 68, unde de această dată, au fost implicare patru mașini. În urma coliziunii dintre acestea, o persoană a fost rănită. În ajutorul acesteia au venit paramedicii de la ISU Dâmbovița.

“La o oră distanță, același echipaj de descarcerare de la Detașamentul Găești și un echipaj de ambulanță SMURD de la Garda Potlogi au fost solicitate și au intervenit pentru asigurarea zonei la un accident rutier produs la kilometrul 68, tot pe autostrada A1.

În acest eveniment rutier au fost implicate 4 autoturisme, rezultând o singură victimă, care acuza dureri în zona cervicală. Aceasta a fost preluată de paramedicii SMURD și a refuzat transportul la spital după primirea asistenței medicale de urgență”, au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!