Patronii stației GPL de la Crevedia se plâng că victimele cer despăgubiri prea mari. „Unii oameni cer prea mulți bani”

Publicitate

Patronii stației GPL de la Crevedia se plâng că victimele cer mult prea mulți bani în urma exploziilor tragice care au avut loc în luna august a anului trecut. Într-un interviu acordat pentru publicația Q Magazine, aceștia au transmis că vor să achite despăgubiri, dar unii dintre oameni cer sume extrem de exagerate.

Ionuț Doldorea și Cosmin Stângă au transmis că vinovat pentru producerea tragediei ar fi un angajat care a încălcat o procedură tehnică, respectiv nu a apăsat la timp pe un buton care ar fi ermetizat cisterna. De asemenea, ei susțin că o parte din vină o au și pompierii, în urma tragediei care s-a soldat cu mai mulți morți.

„Fără îndoială că la noi a fost o eroare umană. Dacă operatorii s-ar fi găsit unde ar fi trebuit să fie, apăsarea unui buton de siguranță ar fi lăsat Crevedia neschimbată.

Misiunea lor a fost la propriu și la figurat să sară în foc. Apare totuși incredibil că lucrătorii ISU au exclus permanent și constant riscul producerii unei explozii. Și explozia devastatoare, cea mai puternică, aceea care prin suflul ei a provocat pagube la peste 80 de gospodării și a rănit pompieri, s-a produs la mai bine de două ore de când ISU exercita intervenția la fața locului.

Unele victime cer prea mulți bani. Chiar și dinspre victime mesajele au fost copleșitoare. Din toată suferința lor, mulți ne transmiteau cu bunătate gânduri de bine, încurajări și urări de libertate chiar și din rândul celor mai supărați dintre ei, care și-au pierdut pe cineva din familie. În această tragedie nu am resimțit ură, nici încrâncenarea cu care eram zugrăviți, de fapt, în media”, au transmis patronii stației GPL de la Crevedia, pentru publicația Q Magazine. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!