Pasajul de pe strada Petru Cercel din Târgoviște, redeschis pe ambele sensuri

Publicitate

Încă un pas important în finalizarea șoselei de centură a municipiului Târgoviște!

Unul dintre cele mai dificile puncte la care s-a lucrat a fost pasajul de pe strada Petru Cercel, peste calea ferată, în zona Dâmbovița Mall.

În această dimineață, pasajul rcel a fost redeschis circulației, la capacitate maximă, pe ambele sensuri, după mulți ani de așteptare a șoferilor, dar și de eforturi administrative, ținând cont că au existat firme care au abandonat lucrările la jumătatea drumului.

”Pasajul rutier amintit a făcut  obiectul unor ample lucrări de reabilitare, care au presupus, printre altele, camășuirea tuturor stâlpilor și riglelor pilelor, înlocuirea suprastructurii cu grinzi prefabricate noi și placă de suprabetonare, aparate de reazem noi, dispozitive antiseismice, rosturi de dilatație noi, realizare strat suport si montare hidroizolatie nouă, amenajare trotuare noi, realizare straturi asfaltice, montare parapet pietonal nou, montare parapet de tip foarte greu,  guri de scurgere”, a precizat primarul municipiului, Cristian Stan.

În acest moment, se mai lucrează doar în câteva locații la centura municipiului, iar edilul a declarat că speră ca la începutul verii proiectul de reabilitare și modernizare a drumului să fie finalizat în integralitate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!