Partidul AUR, proteste în fața prefecturilor din România, astăzi, împotriva măsurilor anti-COVID impuse de Guvern

Publicitate

Proteste împotriva restricțiilor anti-COVID impuse de Guvern vor avea loc astăzi, 29 martie, de la ora 17.00, în fața prefecturilor din țară. O astfel de manifestare se va desfășura și în fața Instituției Prefectului Dâmbovița.

George Simion, liderul partidului AUR, și-a chemat susținătorii să participe, luni, la proteste față de restricțiile impuse de autorități pentru a stopa creșterea numărului de cazuri de coronavirus. George Simion cataloghează restricțiile de pandemie drept “aberante”.

“Luni, la ora 17.00, în fața Prefecturii din fiecare județ, se protestează împotriva restricțiilor aberante din orașele țării. Oprim nebunia!” reiese dintr-un apărut pe pagina de Facebook a Alianței pentru Unirea Românilor Dâmbovița.

De asemenea, pe rețelele de socializare, liderul AUR a transmis următorul mesaj: “Nu știu dacă vouă v-a ajuns cuțitul la os, dar nouă da. Nu ne-ați votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricțiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil și de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieșim în stradă. Mâine (nr. astăzi) la ora 17.00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastră, pentru că aceste restricții sunt de-a dreptul aberante”, a  transmis George Simion, într-un live pe rețelele de socializare.

Postarea lui George Simion vine în timp ce în mai multe orașe din țară sute de oameni au ieșit, duminică, 28 martie, pe străzi pentru a protesta față de noile restricții.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!