Părinții își pot duce copiii la grădiniță și în vacanța de primăvară. În Dâmbovița sunt deschise 25 de unități preșcolare

Publicitate

Zeci de grădinițe din județul Dâmbovița au rămas deschise pe perioada vacanței de primăvară, cu avizul Direcției de Sănătate Publică. Potrivit Inspectoratului Școlar Dâmbovița, în județul nostru continuă să funcționeze pe durata vacanței un număr de 25 de unități de învățământ preșcolar.

În municipiul Târgoviște sunt deschise 9 grădinițe, iar 6 dintre ele vor funcționa până pe 23 aprilie. Este vorba de despre grădinițele cu program prelungit nr.2, nr.13, nr.14, nr.15,  nr.16 și “Rază de soare”. De asemene, alte două unități preșcolare, grădinițele nr.1 și nr.3, vor rămâne deschise până pe 29 aprilie, iar Grădinița „Alexandrina Ghica” a anunțat că funcționează între până pe 4 mai.

La nivel de județ, până pe 23 aprilie, mai sunt deschise următoarele unități preșcolare: Grădinița cu Program Prelungit “Dumbrava Minunată” Fieni, Grădinița cu Program Prelungit “Inocența” Găești”, Grădinița cu Program Norma nr. 3 Găești, Grădinița cu Program Normal nr. 5 Găești, Grădinița cu program Normal nr. 6 Găești, Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 Moreni, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Pucioasa, “Micul Prinț” Pucioasa, Grădinița cu Program Prelungit Ghergani Răcari.

În schimb până pe 29 aprilie vor funcționa Grădinița cu Program Normal Burduca Dragodana, Grădinița cu Program Normal Dragodana, Grădinița cu Program Normal nr. Picior de Munte Păunei Dragodana, Grădinița cu Program Normal Ludești și Grădinița cu Program Normal Telești Ludești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!