Părinții au protestat astăzi în Piața Victoriei împotriva vaccinării copiilor și a adolescenților!

Publicitate

În jur de 50 de părinți au protestat astăzi în Piața Victoriei, nemulțumiți fiind de deciziile de vaccinare a copiilor și a adolescenților. Protestatarii au spus că au presimțit că vaccinarea nu va fi un act obligatoriu, însă că vor exista anumite constrângeri pentru ca serul să fie administrat de cât mai mulți oameni, scrie Antena3.ro.

De asemenea, părinții sunt îngrijorați cu privire la efectele adverse care pot să apară în urma vaccinării, precum reacții care să aibă repercusiuni asupra sistemului reproducător, inflamația miocardului a pericardului sau în privința cheagurilor de sânge care au apărut la anumite persoane, conform aceleiași surse.

“Domnul Gheorghiță a spus că dacă vor exista reacții adverse respectiv miocardită și pericardită, copilul să nu mai ia a doua doză. Indirect, dânsul a recunoscut că are informații relative la aceste reacții adverse. RAPI, acest sistem de monitorizare a reacțiilor adverse, acest sistem de monitorizare a Reacțiilor Adverse Postvaccinare Indezirabile, nu este supravegheat activ cum este VAERS în statele unite. Ne-a spus INSP-ul că nu este monitorizat activ, ceea ce înseană că datele alea se colectează undeva, dar nu există niciun audit. (…)

Dacă nu știm efectele adverse pentru noi, ca adulți, cum putem ști efectele adverse fără monitorizare pe cel puțin 5-10 ani legate de infertilitate la copii”, a declarat Aurelian Popa, tată a doi copii, aflat în Piața Victoriei, potrivit Antena 3.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!